Без неприятни миризми от кухнята

stadler form blog eliminate odours 2
stadler form blog eliminate odours 1

Обичате уютните вечери с вкусна вечеря, но неприятните миризми от кухнята развалят удоволствието? Не се притеснявайте, имаме няколко изпитани средства за бързото им премахване. Обясняваме как можете лесно да неутрализирате всички натрапчиви и неприятни миризми. Представяме най-доброто решение: пречиствател на въздух с филтър с активен въглен.

Защо миризмите от кухнята са толкова упорити

stadler form blog eliminate odours in kitchen

Интензивните аромати на топено сирене, чесън и различни подправки превръщат фондюто в кулинарно изживяване. Но насладата от топли ястия със сирене не само поражда приятни вкусови изживявания, но и силни миризми в кухнята и трапезарията. Тези неприятни миризми се носят във въздуха, упорито се отлагат върху повърхности и текстил и остават там. За щастие има някои изпитани прости съвети и трикове за премахване на тези частици и неутрализиране на миризмите.

Премахване на неприятните миризми: съвети и трикове

stadler form blog eliminate odours with lemon

Проветряването е от ключово значение: отворете прозорците и вратите веднага след уютен раклет или фондю, за да влезе чист въздух и да разсеете миризмата. Вместо да оставяте само един прозорец отворен с часове, по-ефективно е проветряването на помещението на залпове. Отворете всички прозорци за около 10 минути на всеки няколко часа, за да създадете течение и обмен на въздух.

Проветряването е от ключово значение: отворете прозорците веднага след като приключите с приготвянето на ястията, за да влезе чист въздух. Вместо да оставите само един прозорец отворен с часове, по-ефективно е проветряването на помещението като отворите всички прозорци за около 10 минути, за да създадете течение и обмен на въздуха

Сода за хляб или бакпулвер: Тези два домакински набухвателя обикновено се използват в кухнята по много начини. Просто поръсете сода за хляб или бакпулвер върху текстилните повърхности или мебелите и оставете да действа една нощ. На следващия ден можете просто да го почистите с прахосмукачка. Содата за хляб и бакпулверът свързват частиците от миризми и са истински убийци на миризми.

Смес от оцет и вода: Известно е, че оцетът абсорбира миризмите и има антибактериален ефект. Просто смесете една част оцет с две части вода и поставете купата в стаята. Оцетът буквално абсорбира неприятните миризми от кухнята.

Кафе на зърна: Кафето е известно и със свойствата си да неутрализира миризмата. В зависимост от интензивността на миризмите, можете просто да поставите купа с кафе на зърна в стаята или, ако миризмата е по-интензивна, да изпечете кафе на зърна и след това да ги разпределите в малки купички.

Подправки и плодове: Портокалите, лимоните и карамфилът са особено подходящи. Сложете скилидките на половин лимон на масата за хранене или там, където лошите миризми са най-интензивни. Етеричните масла в портокалите и лимоните премахват лошите миризми, а карамфилът придава допълнитебно и свежест.

Аромати от етерични масла: ако искате бързо да се отървете от неприятните миризми, можете също да разпръснете аромати с помощта на спрей, ароматизирани свещи, ароматни пръчици или арома дифузери. Арома дифузорите са особено подходящи за това, тъй като разпределят аромата непрекъснато и равномерно в цялата стая. Просто добавете няколко капки етерично масло към водата и арома дифузера ще се погрижи за останалото.

Премахнете неприятните миризми с пречиствател на въздуха

stadler form blog eliminate odours roger kitchen

Ако търсите бързо и ефикасно решение да премахнете миризмите от дома си, пречиствател на въздух с филтър с активен въглен е идеалният избор. Активният въглен надеждно абсорбира миризмите и осигурява свеж, чист въздух. Пречиствателя на въздух с филтър с активен въглен не само има предимството, че ефективно абсорбира миризмите, но също така пречиства въздуха, като елеминира вируси, бактерии, полени и други частици. Просто включете пречиствателя на въздуха в автоматичен режим. Така въздуха във вашият дом ще е чист и ще мирише приятно.

С тези изпитани съвети и трикове вече сте подготвени за ефективна борба с неприятните миризми от кухнята. От използването на прости домакински средства до усъвършенстваното решение с пречиствател на въздух с филтър с активен въглен, има много начини бързо да накарате дома си отново да мирише свежо. Изпробвайте различни методи и намерете идеалното решение за себе си, за да прогоните неприятните миризми след прие вечери.

-10%
Original price was: 859.00 лв..Current price is: 773.10 лв..
 • Площ<66 м²
 • Шум 28~65 dB(A)
 • CADR 465 м³/ч
 • Тип HEPA&Carbon
-11%
Бял
Черен
Original price was: 589.00 лв..Current price is: 524.21 лв..
 • Площ<50 м²
 • Шум 30~57 dB(A)
 • CADR 200 м³/ч
 • Тип Carbon&HPP™
-10%
Бял
Черен
Original price was: 589.00 лв..Current price is: 530.10 лв..
 • Площ<33 м²
 • Шум 28~59 dB(A)
 • CADR 231 м³/ч
 • Тип HEPA&Carbon
 • Площ<104 м²
 • Шум 28~58 dB(A)
 • CADR 736 м³/ч
 • Тип HEPA&Carbon

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.