Коледни подаръци за по-добо самочувствие и здравословен вътрешен климат

Stadler Form идеи за коледни подаръци

С наближаването на Коледните празници всеки започва да търси перфектните подаръци за любими, близки и приятели? Искате ли да бъде не само изненадващ, но полезен и красив? Нашите идеи за коледни подаръци не само радват, но и осигуряват здравословния вътрешен климат – за една незабравима, красива Коледа.

Стига безполезни подаръци, които не са нужни на никого! Ако търсите специален, но полезен подарък, с който да изненадате семейството и приятелите си тази година, Stadler Form е решението. Нашата превъзходна гама уреди за дома впечатлява с изключителния си дизайн, качество, интуитивни за използване и – не на последно място – енергийно ефективни. Арома дифузори, овлажнители и вентилатори: нашите стилни спътници ще подобрят атмосферата тази Коледа. Сещате ли се за по-добър подарък?

Подарете благополучие и подобрен вътрешен климат

Прекарваме до 90 процента от времето си на закрито и по-голямата част от това в собствените си домове, затворени между четири стени. С всичко, което се случва в света, е особено важно да се грижим за себе си. Нашият дом е нашето безопасно убежище, центърът на нашия живот и мястото, където релаксираме и искаме да се чустваме добре. За да е така, се нуждаем от комфортна атмосфера и здравословен вътрешен климат. Уредите, които оптимизират вътрешния климат могат да помогнат за постигането на това и са чудесен подарък за всеки, който цени здравето, дизайна и функционалността. Ето няколко съвета за избор на полезни Коледни подаръци, от които ще се възползва цялото семейство.

Идея #1: Ароматната и блестяща Lucy

Stadler Form идеи за коледен подарък арома дифузер Lucy

За любителите на свещи: Lucy създава магическа атмосфера на романтична вечеря на свещи. Семплият дизайн пасва идеално като декорация на коледната маса. Lucy потапя стаята в мека светлина и нежен аромат, освободен като фина мъгла чрез ултразвукова технология. Независимо дали искате атмосферата да бъде стимулираща, релаксираща или дори превантивна срещу настинки, предлага се гама от етерични масла, за да създадете перфектното настроение. Lucy е подаръкът от измамно истинска светлина от свещи и часове на уютни, приятни аромати. Освен това е практично: удобният арома дифузeр е без кабел и може да се постави навсякъде – точно като истинските свещи.

Идея #2: Елегантната и блестяща Zoe

Stadler Form идеи за коледен подарък арома дифузер Zoe

За любителите на аромата и красотата: Zoe превръща всяка стая в уелнес оазис. Елегантната бронзова чаша с вид на метал излъчва изключително фина мъгла, създавайки атмосфера Amber Light™. Този удобен и стилен ароматен дифузьор може да се използва навсякъде: Zoe спечели наградата Red Dot Design Award 2021. Заедно с ароматно масло по ваш избор, Zoe създава празнична атмосфера за миг. С ароматното масло Recharge Zoe е перфектният спътник за всеки, който иска да превърне стаята или работното си пространство в личен оазис на уелнес. Подарете мигове на релакс със Zoe.

Идея #3: Нашите мощни овлажнители Karl и Karl big

Stadler Form идеи за коледен подарък овлажнител Karl

За здравословен климат, с минимален разход на енергия: Karl е последно поколение ефективни овлажнители. През зимата въздухът в помещенията бързо става много сух от отоплението. Овлажнителите могат да помогнат за това и да подобрят благосъстоянието. Karl и Karl big са два енергийно ефективни модела, които се отличават от всички останали благодарение на своята висока производителност, стилен дизайн и модерен външен вид. Използвайте автоматичния режим, за да изберете правилното ниво на влажност, за да постигнете желания резултат бързо и по енергийно ефективен начин. Karl and Karl big подаряват оптимална влажност в дома на вашия любим човек. Знаете ли, че може дори да намалите разходите им за отопление?

Идея #4: Футуристичният вентилатор Simon

Stadler Form идеи за коледен подарък 3D вентилатор Simon

За ценителите на дизайна и феновете на технологиите: 3D вентилаторът Simon е очарование, което отговаря на най-новите технически изисквания. Неговият минималистичен дизайн и модерен външен вид го правят по-скоро предмет на изкуството. Simon е може би един от най-иновативните вентилатори, предлагани в момента на пазара. Simon е много полезен и през зимата, като се грижи топлият въздух да се разпределя оптимално в помещението. Идеален е за жилища, отоплявани с радиатори или подово отопление.

Идея #5: Многофункционалният George

Stadler Form идеи за коледен подарък овлажнител George

За хора със сенна хрема и други алергии: нашият пречиствател и овлажнител George осигурява здравословно ниво на влажност, както и чист въздух. George филтрира частици като полени, прах, животински косми и миризми от въздуха. Благословия за хора, които страдат от алергии. George е дарът на качеството на живот. Този хибриден уред ще помогне на вашия любим човек да облекчи симптомите си и да се чувства добре – ден след ден, година след година. Той е тих, мощен и изисква много малко поддръжка. Нещо повече: George намалява лошите миризми.

Идея #6: Аксесоари за Stadler Form

Stadler Form идеи за коледен подарък хигрометър Selina

Вашите близки притежават ли вече продукт Stadler Form? Страхотно! В такъв случай един аксесоар би бил идеалният подарък. Например фино етерично масло за арома дифузер или хигрометър.

-10%
(1) 14.31 лв.26.01 лв.
 • Recharge
 • Refresh
 • Relax
 • Relief
 • Repel
-20%
Бял
Черен
(3) Original price was: 119.90 лв..Current price is: 95.92 лв..
 • Площ < 50 м²
 • Шум < 27 dB(A)
 • USB захранване
 • Тип Ultrasonic
-20%
Бял
Черен
(2) Original price was: 95.90 лв..Current price is: 76.72 лв..
 • Площ < 50 м²
 • Шум < 26 dB(A)
 • Батерия < 7 ч
 • Тип Ultrasonic
 • Площ<60 м²
 • Овлажняване 400 мл/ч
 • Шум 27~48 dB(A)
 • Тип Air Washer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.