Начин на доставка

1. Продавачът доставя поръчаните онлайн продукти чрез куриерска фирма Спиди АД на посочен от Клиента адрес или офис на куриерската фирма.

2. Продаваните продукти са съпроводени с необходимите документи и оригинална опаковка.

3. Продавачът извършва доставката на продукти само на територията на Република България.

4. Времето за доставка обикновено е:

• За продукти със статус “ Налично”: от 1 до 3 работни дни;

• За продукти със статус “Налично за предварителни продажби“:  до 30 работни дни от датата на поръчката. Ако продуктът не може да бъде доставен, Савио ЕООД | Stadler Form Bulgaria се задължава да информира за това Клиента.

5. Детайлите по отношение на сроковете за доставка на продуктите са ориентировъчни и Продавачът не е обвързан с тях за извършването на доставката на конкретна дата. Клиентът няма право на каквото и да е обезщетение в случай на забавена доставка.

6. При доставка с куриер в деня на доставка Клиентът получава SMS съобщение от куриера, че има пратка за получаване. Ако Клиентът не бъде намерен на уречените ден и място и няма друго лице, което да приеме пратката вместо него, пратката се връща в офиса на куриера до поискване. Ако и на следващия ден куриера не може да се свърже с Клиентът, поръчката се счита анулирана.

7. Клиентът има възможност да отвори и прегледа съдържанието на пратката преди да плати на куриера.

8. Служител на Савио ЕООД | Stadler Form Bulgaria или представител на куриерската фирма уведомяват Клиента по телефона или e-mail, ако се появят непредвидени обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

9. Клиентът трябва да прегледа продукта в момента на доставката и предаването ѝ от Продавача или куриера и при констатирани несъответствия с поръчката, да уведоми за това Продавача незабавно.

10. Рискът от загуба или повреда на закупените продукти преминава върху Клиента в момента, в който Клиентът или посочено от него трето лице приеме продуктите.

Когато куриерът достави Вашата поръчка внимателно огледайте в негово присъствие опаковката за видими наранявания, разкъсвания, смачквания и др. Отворете опаковката и проверете продукта/продуктите за счупвания, наранявания или други щети. Ако констатирате щети по продукта/продуктите, оформете документ за нанесени транспортни щети с куриера и му върнете пратката. След получаването на информацията от куриерската фирма, Stadler Form Bulgaria своевременно ще ви изпрати нов продукт/продукти. Всяка поръчка, получена чрез куриерска фирма, е придружена от съпътстваща документация – фактура и гаранционна карта (гаранционни карти не се издават за консумативите и арома дифузерите), които да бъдат проверени и запазени от Вас в момента на получаване на поръчката, в случай на евентуална рекламация от Ваша страна или бъдеща справка за резервни части.

Приятно пазаруване от екипа на Stadler Form Bulgaria!