Начини за плащане

1. Цените на продуктите и услугите са крайни и включват ДДС, както и всички други данъци и такси, предвидени в действащото законодателство.

2. Цената и начинът на плащане са посочени във всяка поръчка.

3. Може да заплатите поръчаните продукти по един от следните начини:

• Плащане при доставка с наложен платеж (пощенски паричен превод – ППП)
На куриера, който Ви доставя поръчаните продукти, заплащате:
· стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси, освен посочената цена на продукта/ите в Сайта.
· В случай, че Вашата поръчка не е за продукти със безплатна доставка, заплащате и стойността на куриерската такса за доставка.
Плащането при доставка се извършва чрез услугата Пощенски Паричен Превод (ППП) на Спиди. Получената разписка от куриера има силата на фискална касова бележка.

• Плащане по банков път
Банкова сметка (BGN):
Банка ДСК АД
IBAN: BG80STSA93001527371611
BIC: STSABGSF

• Плащане с дебитни/кредитни карти
Банкови карти, които се приемат – дебитни, кредитни и бизнес карти  Visa, Mastеrcard, Visa Electron, Maestro, V Pay, American Express (Amex), iCard.
Транзакциите се осъществяват с програмите за сигурност на MasterCard (MasterCard SecureCode) и VISA (Verified by VISA) през E-commerce платформата на MyPos. Ако Вашата карта поддържа 3D Secure автентикация, ще бъдете пренасочени към сайта за 3D Secure верификация на банката издател.
Важно! Нямаме достъп до данните за банковите карти, използвани за плащане чрез сайта!
Важно! За извършване на плащането не е необходимо да имате предварителна регистрация на нашия сайт.
При необходимост от връщане на сума, платена с банкова карта, сумата се възстановява по картата, с която е извършено плащането.

• Плащане в брой (само при избран метод на доставка Вземане от Магазина)
Може да заплатите поръчаните продукти и да вземете продуктите от нашия магазин, където имате възможност да заплатите поръчката в брой или с дебитни/кредитни карти на физически ПОС терминал чрез MyPos.

4. Савио ЕООД | Stadler Form издава фактура за всяко плащане по поръчка, чрез която Клиентът си е купил продукт. Клиентът се съгласява да получи фактура физически заедно с поръчаните продукти, както и по електронен път на e-mail, посочен в акаунта му или чрез качването ѝ в самия акаунт на Клиента. При избран начин на плащане при получаване, с пощенски паричен превод, куриерската фирма издава разписка за пощенски превод, който е признат от закона документ, заместващ фискална касова бележка.

5. Ако Клиентът желае фактура на юридическо лице е длъжен да предостави цялата необходима информация за издаването й в съответствие с действащото законодателство. В противен случай Савио ЕООД | Stadler Form издава фактура на физическото лице. При начин на плащане наложен платеж с пощенски паричен превод Савио ЕООД | Stadler Form издава фактура на физическо лице с данните от акаунта или с предоставените данни за фактура.

6. За правилното съставяне на фактура, Клиентът е длъжен да актуализира данните в акаунта си. Той е длъжен да прегледа информацията, посочена в поръчката, за да се убеди, че тя е пълна, вярна и точна. Клиентът носи цялата отговорност за верността на предоставените данни.

7. Клиентът се съгласява да извърши плащане съгласно избрания от него начин и съгласно договореното при сключване на договора от разстояние и според условията между Клиента и съответния доставчик на платежни услуги.

8. Клиентът се съгласява, че Продавачът има право да изисква и приема авансово плащане за сключените с Клиента договори за покупко-продажба на продукти и тяхната доставка.

9. В случай, че Савио ЕООД | Stadler Form не получи плащане съгласно избрания от Клиента начин и в договорените срокове преди изпълнение на поръчката, тя се счита отказана от Клиента.

Приятно пазаруване от екипа на Stadler Form!