Подови вентилатори Stadler Form

Приятно освежаване
Вентилаторът осигурява циркулация на въздуха в помещението. Движението на въздуха има приятен охлаждащ ефект.
Има различни видове вентилатори, които отговарят на различни изисквания.
Вентилаторите на Stadler Form ще ви дадат освежаването, от което се нуждаете, независимо колко е горещо.

Вижте повече

Подовите вентилатори на Stadler Form – надеждно решение за поддържане на комфортна атмосфера у дома

Подови вентилатори 1

Подови вентилатори на невероятни цени

Ние в Stadler Form сме горди да ви предложим нашата висококачествена гама от подови вентилатори, проектирани да отговорят на нуждите ви от охлаждане през горещите летни месеци. Нашите подови вентилатори са идеалният избор за всеки, който търси ефективно и надеждно решение за поддържане на комфортна атмосфера у дома.

Сред асортимента ни от подови вентилатори клиентите могат да открият разнообразие от модели, които отговарят на различни нужди и предпочитания. Независимо дали търсите елегантен дизайн, който да се вписва в интериора на вашия дом, или искате мощен вентилатор, способен ефективно да охлади по-големи помещения, ние имаме перфектния подов вентилатор за вас.

Нашите подови вентилатори се отличават с мощност и ефективност. Те са способни да осигурят бързо и равномерно разпространение на  охладения въздух в помещението. Освен това много от моделите са с регулируеми скорости и насочващи функции, което ви позволява да насочите въздушния поток точно където е нужно.

Защо нашите подови вентилатори са толкова популярни

В Stadler Form разбираме значението на качествените подови вентилатори в ежедневието на човека. Нашите подови вентилатори са проектирани с внимание към всеки детайл, за да ви осигурят оптимален комфорт и удовлетвореност.

Един от основните фактори, които правят нашите подови вентилатори толкова популярни, е високата им енергийна ефективност. Те осигуряват ефективно охлаждане, без да водят до значително увеличаване на сметките за ток. Това е особено важно за клиентите, които се стремят да ограничат разходите си за енергия, като същевременно поддържат комфортна атмосфера в жилището си.

Друг ключов аспект, който отличава нашите подови вентилатори, е изключителното им качество на изработка. Всяка част на вентилатора е проектирана, за да осигури дълготрайност и надеждност. От издръжливите материали до тихите мотори, нашите подови вентилатори са създадени да издържат на изпитанията на времето и на интензивната употреба.

Освен това разнообразието от стилове и модели в нашата гама от подови вентилатори означава, че всеки клиент може да намери идеалния продукт, който да отговаря на личните му вкусове и нужди. Било то модерен и стилен дизайн или пък по-традиционен вид, нашите подови вентилатори са създадени да се впишат и да обогатят всеки дом.

Подовите вентилатори от Stadler Form са идеалният избор за всеки, който търси качествен, надежден и ефективен начин за охлаждане на своя дом. Със своето разнообразие от стилове, висока енергийна ефективност и изключително качество, тези подови вентилатори са гаранция за комфорт и удовлетвореност през горещите летни дни.

Подови вентилатори 2

Качествени подови вентилатори

Как да подходите при избора на подов вентилатор

Изборът на подходящия подов вентилатор за вашия дом е важно решение, което може да повлияе значително на комфорта ви през горещите месеци. В Stadler Form предлагаме разнообразие от подови вентилатори, всеки с уникални характеристики, които да отговарят на различните нужди на нашите клиенти.

Първата стъпка при избора на подов вентилатор е да се вземат предвид размерите на помещението, което искате да охладите. Предлагаме подови вентилатори, предназначени за различни площи, така че е важно да изберете модел, който е подходящ за размерите на вашата стая. По-големите помещения изискват по-мощни модели, докато за по-малки пространства може да е достатъчен вентилатор със сравнително ниска мощност.

Помислете и за специфичните функции, които търсите в един подов вентилатор. Някои от нашите модели предлагат функции като регулируеми скорости и дистанционно управление. Тези функции могат значително да увеличат удобството и ефективността от употребата на вентилатора.

Дизайнът на вентилатора е друг важен фактор. Нашите подови вентилатори са проектирани с елегантен и съвременен вид, който лесно се вписва във всякакъв интериор. Било то класическият външен вид на модела Otto bamboo или модерният и стилен дизайн на моделите от серията Peter, вие можете да намерите идеалния вентилатор, допълващ вашия домашен декор.

С какви постижения на Stadler Form в областта на подовите вентилатори можем да се похвалим

В Stadler Form сме постигнали значителни успехи в областта на подовите вентилатори, благодарение на нашата ангажираност към иновациите, качеството и клиентската удовлетвореност. Нашите подови вентилатори са плод на години разработки и усилия, за да предложим на клиентите най-добрите продукти за охлаждане на дома.

Едно от нашите значими постижения е разработването на подови вентилатори, които са изключително ефективни и същевременно икономични по отношение на разхода на енергия. Модели, като например Simon 3D и Leo 3D, използват иновативни технологии за циркулация на въздуха, които осигуряват максимално охлаждане при минимална консумация на енергия.

Подови вентилатори 3

Подови вентилатори за Вашето семейство

Освен технологичните иновации, ние сме се фокусирали и върху дизайна и функционалността на нашите продукти. Моделът Otto bamboo например комбинира елегантен дървен дизайн с висока производителност, което го прави не само практичен, но и стилен акцент във всяко помещение.

Успехите на Stadler Form в областта на подовите вентилатори се дължат на нашата непрекъсната работа и стремеж да предложим на клиентите ни продукти, които наистина обогатяват техния живот. Ние се гордеем с постигнатото досега и сме развълнувани да продължим да развиваме и подобряваме нашите продукти в бъдеще.

Какво предлагаме и в какви разновидности – огромното разнообразие от подови вентилатори Stadler Form

В Stadler Form разбираме, че потребителските нужди и предпочитания могат да варират значително. Ето защо предлагаме широка гама от подови вентилатори, за да отговорим на различните изисквания на клиентите. Нашите подови вентилатори се предлагат в различни стилове, размери и мощности, гарантирайки, че всеки може да намери идеалния вентилатор за своите нужди.

От мощния и стилен модел Q inox, идеален за големи пространства, до компактния и удобен за използване вентилатор Tim с USB захранване, нашата продуктова линия предлага разнообразие, което е трудно да се намери на друго място. Всеки от уредите ни е проектиран с внимание към детайла, съчетавайки функционалност с естетическа привлекателност, за да се впише перфектно във вашия домашен интериор.

Ние също така предлагаме подови вентилатори с различни технологии за циркулация на въздуха. Например нашите 3D Air Circulator модели – Simon 3D и Leo 3D, са проектирани да разпространяват въздуха равномерно в цялото помещение, осигурявайки ефективно охлаждане от всеки ъгъл.

Подови вентилатори 4

Подови вентилатори – оферти и мнения

Поръчайте онлайн вашите подови вентилатори от Stadler Form и се насладете на освежаващо лято

Не пропускайте възможността да си осигурите максимален комфорт и свежест през лятото с нашите подови вентилатори. В Stadler Form предлагаме лесен и удобен начин за покупка на вентилатори онлайн, като същевременно осигуряваме бърза и безплатна доставка. Сега е идеалният момент да се възползвате от нашите актуални промоции и да намерите подходящия подов вентилатор за дома или офиса си.

Поръчайте онлайн днес и се насладете на предимствата на нашите качествени подови вентилатори. Независимо дали избирате компактния и ефективен Tim с USB захранване за работното място или пък предпочитате мощността и стила на модела Q inox за вашата дневна, ние в Stadler Form имаме перфектния продукт за вас.

Ако имате нужда от професионален съвет за избора на подходящия подов вентилатор, нашият екип от експерти е на разположение да ви предложи безплатна консултация. Защото ние винаги сме насреща, за да ви помогнем да направите информиран и удовлетворяващ избор.

Поръчайте своя подов вентилатор от Stadler Form днес и се подгответе за приятно и прохладно лято. Разгледайте нашите разнообразни опции, възползвайте се от актуалните промоции, както и от бързата и безплатна доставка. С нашите подови вентилатори вие сте само на един клик разстояние от така желаните свежест и комфорт.

Подовите вентилатори на Stadler Form – надеждно решение за поддържане на комфортна атмосфера у дома
Защо нашите подови вентилатори са толкова популярни
Как да подходите при избора на подов вентилатор
С какви постижения на Stadler Form в областта на подовите вентилатори можем да се похвалим
Какво предлагаме и в какви разновидности – огромното разнообразие от подови вентилатори Stadler Form
Поръчайте онлайн вашите подови вентилатори от Stadler Form и се насладете на освежаващо лято

-20%
New
(1) Original price was: 469.00 лв..Current price is: 375.20 лв..
 • Площ < 40 м²
 • Шум 25~52 dB(A)
 • Мощност 1.7~28 W
 • Тип 3D Air Circulator
-20%
(2) Original price was: 269.00 лв..Current price is: 215.20 лв..
 • Площ < 40 м²
 • Шум 27~57 dB(A)
 • Мощност 1.5~18 W
 • Тип 3D Air Circulator
-30%
(3) Original price was: 439.00 лв..Current price is: 307.30 лв..
 • Площ < 40 м²
 • Шум 42~60 dB(A)
 • Мощност 50 W
 • Тип Настолен
-20%
Original price was: 479.00 лв..Current price is: 383.20 лв..
 • Площ < 40 м²
 • Шум 33~52 dB(A)
 • Мощност 36~60 W
 • Тип 3D Air Circulator
-25%
Original price was: 169.00 лв..Current price is: 126.75 лв..
 • Площ < 25 м²
 • Шум 28~54 dB(A)
 • Мощност 9 W
 • Тип 3D Air Circulator
-25%
Бял
Черен
336.75 лв.449.00 лв.
 • Площ < 40 м²
 • Шум 33~52 dB(A)
 • Мощност 36~60 W
 • Тип 3D Air Circulator
-25%
Бял
Червен
Черен
(1) Original price was: 139.00 лв..Current price is: 104.25 лв..
 • Шум 41~58 dB(A)
 • Мощност 10 W
 • USB захранване
 • Тип Настолен
-25%
(2) Original price was: 399.00 лв..Current price is: 299.25 лв..
 • Площ < 40 м²
 • Шум 41~58 dB(A)
 • Мощност 40 W
 • Тип Настолен