Вентилатор Q inox

Original price was: 399.00 лв..Current price is: 303.24 лв..

Original price was: 399.00 лв..Current price is: 303.24 лв..

Налично

 • Корпус от неръждаема стомана
 • 3 степени на вентилация
 • Капацитет 2400 м³/ч

Вентилатор Q inox

Вентилатор Q inox е отличен пример за модерен дизайн от швейцарския майстор на дизайна Carlo Borer. Формата на буквата “Q” дава не само неговата асиметричност, но е и причина за името му. Корпуса на вентилатор Q inox е изработен от неръждаема стомана, което не само придава модерен дизайнерски вид, но и гарантира дълготрайност и издръжливост.
Вентилатор Q inox е мощен и тих вентилатор с 3 нива на мощност, който създава приятно освежаваща атмосфера, като симулира наистина тих, лек бриз, но може да предизвика и буря, като въздушния поток достига 7 метра. Вентилатор Q inox е подходящ за пространства до 40 м2.

Може да бъде поставен на пода, заема малко място и има модерен дизайн, подходящ за всяка атмосфера. Бутоните за управлението са разположени на гърба на вентилатора, а предната решетката се сваля за по-лесно почистване.

Разгледайте още от нашите предложения за подови вентилатори!

Описание

• Корпус от неръждаема стомана • 3 скорости • Лесно почистване

Производителност

Разход на енергия

Шум

41~58 dB(A)

Скорости

Размери (ш/в/д)

430 x 361 x 150 мм

Тегло

4.3 кг

Гаранция

Инструкции

ЧЗВ

Как да почистя моя вентилатор Q inox?

Преди всяко почистване задължително изключете Q inoxот ел.мрежата (извадете захранващия кабел от контакта).
Почистете външната страна на вашия Q inoxс влажна кърпа.
За да почистите перките на вентилатора, отстранете осемте винта на гърба на Q inox, които придържат решетката и внимателно я извадете. За да свалите тези винтове се нуждаете от шестограмен ключ.
Сега можете да избършете перките с влажна кърпа и след това ги подсушете добре. След почистване поставете защитната решетка обратно и затегнете осемте винта.
Проверете дали решетката и перката на вентилатора са напълно сухи и че винтът под корпуса е затегнат добре преди да използвате вашия Q inox отново.

Видео

Кратък преглед на нашите вентилатори - Otto, Peter и Q.

Дизайнер

За мен като художник и дизайнер границите между двете дисциплини са, от една са доста размити и неясни, но всъщност доста разграничени и все пак винаги взаимно обогатяващи. Първите продукти, които проектирах, бяха за моя домашна употреба. Так открих възможността за създаване на асоциативни обекти, които имат функция, тоест практическа стойност. В същото време обаче те са доста малки, странни неща с индивидуалност, които вероятно крият неизвестни функции. Моите дизайнерски работи отварят своя собствена вселена на формата с блясък в очите ви. Като дизайнер е очарователно да комбинираш дизайнерска концепция с нуждата от функционалност без компромис.

Вентилатор Q inox
-20%
(3) Original price was: 439.00 лв..Current price is: 351.20 лв..
 • Площ < 40 м²
 • Шум 42~60 dB(A)
 • Мощност 50 W
 • Тип Настолен
-24%
(2) Original price was: 399.00 лв..Current price is: 303.24 лв..
 • Площ < 40 м²
 • Шум 41~58 dB(A)
 • Мощност 40 W
 • Тип Настолен

2 отзива за Вентилатор Q inox

4,5
Базирано на 2 отзива
5 звезди
50
50%
4 звезди
50
50%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%
1-2 от 2 отзива
 1. АМ

  Здрав, стабилен, не изисква сглобяване. Охлажда достатъчно и на най-ниската степен. На най-високата степен е малко шумен, но е много мощен. Затова го използвам на терасата и шума не е проблем, не пречи. Но иноксовия дизайн е супер.

 2. НМ

  Малко е шумен, осообено на третата степен. Но пък е мощен, дизайна е много хубав и е стабилен – солидна матирана неръждаема стомана.

Добавете отзив
Вентилатор Q inox Вентилатор Q inox
Изберете рейтинг*
0/5
* Rating is required
Вашият отзив
* Review is required
Име, фамилия
* Name is required