Настройка на Wi-Fi

Управлявайте вашите устройства Stadler Form от всяко място. Ето как можете да настроите приложението Stadler Form и да свържете вашето устройство към приложението.

Важна забележка за потребителите на Android

За да може вашето Android мобилно устройство (телефон или таблет) да установи коректна връзка с приложението, трябва да направите допълнителни настройки. Щракнете тук ⇒ за да получите достъп до ръководството, стъпка по стъпка.

Stadler Form App

С това приложение можете да използвате още по-ефективно вашите устройства Stadler Form. Управлявайте едно или повече устройства  дистанционно. За да контролирате устройства, които имат Wi-Fi свързаност, имате нужда от приложението, както и от профил. Изтеглете приложението от App Store или от Google Play, инсталирайте го и се регистрирайте.

Stadler Form App

С това приложение можете да използвате още по-ефективно вашите устройства Stadler Form. Управлявайте дистанционно едно или повече устройства на Stadler Form. За да контролирате устройства, които имат Wi-Fi свързаност, имате нужда от приложението, както и от създаването на профил в приложението. Изтеглете приложението от App Store или чрез Google Play, инсталирайте го и се регистрирайте.

stadler form qr code sf app apple-appstore
stadler form qr code sf app google-play
stadler-form-app-registration-step-1

Изтеглете приложението и го отворете. Ако вече имате създаден профил, можете да влезете с вашите потребителски данни. Ако сте нов потребител, първо трябва да се регистрирате…

stadler-form-app-registration-step-2

За регистрация на нов профил изберете вашата държава, въведете своя e-mail адрес и щракнете на  “Get Verification Code”.

stadler-form-app-registration-step-3

[Stadler Form] system.eu@notice.2.ismartlife.me автоматично ще изпрати код за потвърждение на посочения от вас e-mail адрес. Въведете този код тук.

stadler-form-app-registration-step-4

Сега въведете вашата парола.

stadler-form-app-registration-step-5

Щракнете върху бутона  “Got it” и след това дефинирайте достъпа до вашите устройства Stadler Form.

stadler-form-app-registration-step-6

Готово! Вече можете да добавите едно или повече устройства Stadler Form.

Stadler Form устройства с Wi-Fi

Следните устройства на Stadler Form вече имат възможност за Wi-Fi свързаност и могат да се добавят и контролират в приложението Stadler Form. Изберете бутона “Инструкциии”  или щракнете върхуи зображението на вашето устройство, за да намерите подробни указания за връзка с приложението на Stadler Form.

stadler form roger 1024x1024 1

Air purifier Roger

Инструкции
SF_Roger_big

Air purifier Roger Big

Инструкции
SF Eva black iso

Humidifier Eva

Инструкции
Овлажнител Karl WiFi Side Stadler Form

Humidifier Karl

Инструкции
Овлажнител Karl Big Side 4 Stadler Form

Humidifier Karl Big

Инструкции
Stadler From fan heater Sam

Fan heater Sam

Инструкции

Забележка за потребителите на приложението Tuya Smart Life – Smart Living

Ако сте използвали приложението „Smart Life – Smart Living“ от Tuya за вашите устройства Stadler Form, можете да продължите да го правите. Не е възможно обаче едно и също устройство да се съхранява и управлява и в двете приложения. Препоръчваме да преминете към приложението на Stadler Form, тъй като то ще бъде допълнително разработено, за да осигури още по-добро изживяване в бъдеще. Моля, имайте предвид, че когато преминавате към новото приложение на Stadler Form, ще трябва да създадете нов профил и да регистрирате отново вашите устройства Stadler Form.

Как да ви помогнем?

За повече информация, моля, свържете се с нас