439.00 лв.

Налично

3D model
 • Корпус от бамбук
 • 3 степени на мощност
 • Капацитет 3100 м³/ч

Вентилатор Otto bamboo

Otto bamboo е уникален вентилатор с корпус, изработен от натурално бамбуково дърво. Otto e в унисон с природата! Топлота, създаваща прохлада – това е Otto bamboo. Той не само изглежда добре – Otto bamboo работи добре. Швейцарският дизайнер Carlo Borer е първият, който използва дърво като материал за корпус на вентилатор. И резултатът е продукт, който се продава успешно по целия свят в продължение на повече от 10 години, превърнал се в символ на класическия дизайн на Stadler Form.
Otto bamboo е мощен и тих вентилатор с 3 степени на мощност, който създава приятно освежаваща атмосфера, като симулира наистина тих, лек бриз, но може да предизвика и буря, като въздушния поток достига 7 метра. Otto bamboo е подходящ за пространства до 40 м². Може да бъде поставен на пода, заема малко място и има модерен дизайн, подходящ за всяка атмосфера. Бутоните за управлението са разположени на гърба на вентилатора, а предната решетката се сваля за по-лесно почистване.
Топлота, създаваща прохлада – това е Otto bamboo.

Разгледайте още от нашите предложения за подови вентилатори!

Описание

• Бамбуков корпус с дебелина 5 мм, изработен от устойчиво производство • 3 скорости • Лесно почистване

Производителност

Разход на енергия

Шум

42~60 dB(A)

Скорости

Размери (ш/в/д)

350 x 376 x 240 мм

Тегло

3.1 кг

Гаранция

Инструкции

ЧЗВ

Как да почистя моя вентилатор Otto bamboo?

Преди всяко почистване задължително изключете Otto от ел.мрежата (извадете захранващия кабел от контакта). Почистете външната страна на вашия Otto с влажна кърпа.
За да почистите перките на вентилатора, отстранете 4-те винта на гърба на Otto, които придържат предпазната решетка и внимателно я извадете.
Сега можете да избършете перките с влажна кърпа и след това ги подсушете добре. След почистване поставете защитната решетка обратно и затегнете 4-те винта.

Видео

Почистване на вентилатор Otto

Дизайнер

За мен като художник и дизайнер границите между двете дисциплини са, от една са доста размити и неясни, но всъщност доста разграничени и все пак винаги взаимно обогатяващи. Първите продукти, които проектирах, бяха за моя домашна употреба. Так открих възможността за създаване на асоциативни обекти, които имат функция, тоест практическа стойност. В същото време обаче те са доста малки, странни неща с индивидуалност, които вероятно крият неизвестни функции. Моите дизайнерски работи отварят своя собствена вселена на формата с блясък в очите ви. Като дизайнер е очарователно да комбинираш дизайнерска концепция с нуждата от функционалност без компромис.

Вентилатор Otto bamboo
(3) 439.00 лв.
 • Площ < 40 м²
 • Шум 42~60 dB(A)
 • Мощност 50 W
 • Тип Настолен
-20%
(2) 319.20 лв.
 • Площ < 40 м²
 • Шум 41~58 dB(A)
 • Мощност 40 W
 • Тип Настолен

3 отзива за Вентилатор Otto bamboo

4,7
Базирано на 3 отзива
5 звезди
66
66%
4 звезди
33
33%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%
1-3 от 3 отзива
 1. Вентилатора изтлежда много добре, и на първа и втора степен е доста тих. На максимална скорост се чува мотора. Но аз го използвам навън на терасата и това не пречи. Но наистина е много мощен.

 2. Първият Otto, закупен миналата година, все още е работи и е като нов, макар че кучето редовно го бута. Сега купих още един, няма промяна в качеството. Освен атрактивен се оказа здрав и издръжлив вентилатор

 3. Стилен и дизайнерски. Не само изглежда страхотно, но е и мощен, охлажда добре. Супер е

Добавете отзив
Вентилатор Otto bamboo Вентилатор Otto bamboo
Изберете рейтинг*
0/5
* Rating is required
Вашият отзив
* Review is required
Име, фамилия
* Name is required