Stadler form

Ние разработваме елегантни и полезни домакински уреди. Работим със страст върху иновациите за домакинството. Ние се фокусираме върху подобряването на въздуха и вътрешния климат. Обзавеждаме жилищни помещения с готини и желани уреди. Нашите уреди са сред най-добрите по отношение на форма, функция и употреба на уреда и са ценно допълнение към дома на нашия потребител.

МИСИЯ

Искаме да подобрим света с обработка на въздуха. Ето защо ние разработваме популярни домакински уреди с изключителен дизайн. Нашите продукти са лесни и интуитивни за използване и гарантират ефективна консумация на енергия. Новите разработки на продукти винаги произтичат от лична нужда. Искаме да създадем елегантни и ценни интериорни допълнения, които подобряват нашето благосъстояние.

СТОЙНОСТИ

Ние прилагаме идеите си на практика: ние го правим! Намираме за много важно добрите идеи да се реализират без никакви усилия. Ние не следваме стратегиите на други компании, а се фокусираме върху собствените си силни страни. Ние проектираме продукти, за които вярваме, че ще отговорят или надминат очакванията на потребителите. Нашата комуникация е открита и честна – не искаме да крием нищо и винаги сме отворени за предложения от всякакъв вид.

csm Stadler Form Mission Values 01a6231f2c

Мартин Щадлер

Кликнете върху видеото, за да научите повече за това как Мартин Щадлер основа компанията, какви предизвикателства трябваше да преодолее и как се създават продуктите.

Stadler Form

Вашите предимства