Настройка на Wi-Fi Eva

Управлявайте вашите устройства Stadler Form от всяко място. Ето как можете да настроите приложението Stadler Form и да свържете вашето устройство към приложението.

Важна забележка за потребителите на Android

За да може вашето Android устройство (телефон или таблет) да установи коректна връзка с приложението, трябва да направите допълнителни настройки. Щракнете тук ⇒ за да получите достъп до ръководството, стъпка по стъпка.

Stadler Form App

С това приложение можете да използвате още по-ефективно вашите устройства Stadler Form. Управлявайте едно или повече устройства  дистанционно. За да контролирате устройства, които имат Wi-Fi свързаност, имате нужда от приложението, както и от профил. Изтеглете приложението от App Store или от Google Play, инсталирайте го и се регистрирайте.

Stadler Form App

С това приложение можете да използвате още по-ефективно вашите устройства Stadler Form. Управлявайте дистанционно едно или повече устройства на Stadler Form. За да контролирате устройства, които имат Wi-Fi свързаност, имате нужда от приложението, както и от създаването на профил в приложението. Изтеглете приложението от App Store или чрез Google Play, инсталирайте го и се регистрирайте.

stadler form qr code sf app apple-appstore
stadler form qr code sf app google-play
stadler-form-app-registration-step-1

Изтеглете приложението и го отворете. Ако вече имате създаден профил, можете да влезете с вашите потребителски данни. Ако сте нов потребител, първо трябва да се регистрирате…

stadler-form-app-connect-settings-step-2

Уверете се, че Wi-Fi връзката и Bluetooth на вашия смартфон са активирани. Изберете Wi-Fi мрежата, която ще използвате, за да свържете устройството по-късно.

stadler-form-app-wifi-button-eva

Включете Eva. Уверете се, че индикаторът за нивото на водата на Eva мига. Това показва, че Wi-Fi е активен. За да активирате Wi-Fi на Eva, натиснете бутона Night Mode за 5 секунди. Индикаторът за нивото на водата ще започне да мига бързо.

stadler-form-app-add-eva

Eva вече ще се показва автоматично в приложението под “Discovering devices”. Просто изберете  “Add,” изчакайте, докато се свърже, и сте готови.

stadler-form-app-registration-step-6

Ако Eva не се появи автоматично, щракнете върху иконата „+“ в горния десен ъгъл на главното меню, след което изберете “Add Device.”

stadler-form-app-add-device-manually

След това изберете иконката на Eva.

stadler-form-app-Ghz-en

След това изберете 2.4 GHz Wi-Fi мрежа и въведете вашата парола.

stadler-form-app-wi-fi-confirmation-eva

Eva трябва e в режим на сдвояване, за да се установи връзка. Сега проверете дали индикаторът за нивот на водата на Eva мига. След като индикаторът започне да мига бързо, потвърдете, като изберете бутона “Next.”

stadler-form-app-device-conecting

Сега процесът на сдвояване започва. След няколко секунди индикаторът на нивот на водата на Eva ще остане да свети постоянно, което показва, че приложението е открило устройството.

stadler-form-app-adding-eva

Вашето устройство вече е добавено към приложението.

stadler-form-app-added-eva

Eva вече е свързана и успешно добавена в приложението. Кликнете върху “Done” сега.

stadler-form-app-controllpanel-eva

Готово! Вече можете да контролирате Eva чрез приложението. 

Забележка за потребителите на приложението Tuya Smart Life – Smart Living

Ако сте използвали приложението „Smart Life – Smart Living“ от Tuya за вашите устройства Stadler Form, можете да продължите да го правите. Не е възможно обаче едно и също устройство да се съхранява и управлява и в двете приложения. Препоръчваме да преминете към приложението на Stadler Form, тъй като то ще бъде допълнително разработено, за да осигури още по-добро изживяване в бъдеще. Моля, имайте предвид, че когато преминавате към новото приложение на Stadler Form, ще трябва да създадете нов профил и да регистрирате отново вашите устройства Stadler Form.

Как да ви помогнем?

За повече информация, моля, свържете се с нас