Настройка на Wi-Fi Karl/Karl Big

Управлявайте вашите устройства Stadler Form от всяко място. Ето как можете да настроите приложението Stadler Form и да свържете вашето устройство към приложението.

Важна забележка за потребителите на Android

За да може вашето Android устройство (телефон или таблет) да установи коректна връзка с приложението, трябва да направите допълнителни настройки. Щракнете тук ⇒ за да получите достъп до ръководството, стъпка по стъпка.

Stadler Form App

С това приложение можете да използвате още по-ефективно вашите устройства Stadler Form. Управлявайте едно или повече устройства  дистанционно. За да контролирате устройства, които имат Wi-Fi свързаност, имате нужда от приложението, както и от профил. Изтеглете приложението от App Store или от Google Play, инсталирайте го и се регистрирайте.

Stadler Form App

С това приложение можете да използвате още по-ефективно вашите устройства Stadler Form. Управлявайте дистанционно едно или повече устройства на Stadler Form. За да контролирате устройства, които имат Wi-Fi свързаност, имате нужда от приложението, както и от създаването на профил в приложението. Изтеглете приложението от App Store или чрез Google Play, инсталирайте го и се регистрирайте.

stadler form qr code sf app apple-appstore
stadler form qr code sf app google-play
stadler-form-app-registration-step-1

Изтеглете приложението и го отворете. Ако вече имате създаден профил, можете да влезете с вашите потребителски данни. Ако сте нов потребител, първо трябва да се регистрирате…

stadler-form-app-connect-settings-step-2

Уверете се, че Wi-Fi връзката и Bluetooth на вашия смартфон са активирани. Изберете Wi-Fi мрежата, която ще използвате, за да свържете устройството по-късно.

stadler-form-app-wifi-button-karl-karl-big

Включете вашия Karl или Karl big. Уверете се, че индикатора  в долната част на Wi-Fi бутона мига. Ако индикатора не се вижда или не мига, натиснете бутона Wi-Fi за 3 секунди, докато индикатора започне да мига бързо. За да видите индикатора, трябва да застанете точно над уреда.

stadler-form-app-add-karl-karl-big

Karl или Karl big вече ще се показват автоматично в приложението под “Discovering devices”. Просто изберете  “Add,” изчакайте, докато се свърже, и сте готови.

stadler-form-app-registration-step-6

АкоKarl или Karl big не се появят автоматично, щракнете върху иконата „+“ в горния десен ъгъл на главното меню, след което изберете “Add Device.”

stadler-form-app-add-device-manually

След това изберете иконката на Karl или Karl big.

stadler-form-app-Ghz-en

След това изберете 2.4 GHz Wi-Fi мрежа и въведете вашата парола.

stadler-form-app-confirmation-wi-fi-karl-karl-big

Karl или Karl big трябва да са в режим на сдвояване, за да се установи връзка. Проверете дали индикаторът в долната част на Wi-Fi бутона мига. След като индикаторът на Karl или Karl big мига, потвърдете като щракнете върху бутона “Next.”

stadler-form-app-device-conecting

Сега процесът на сдвояване започва. След няколко секунди индикаторът в долната част на Wi-Fi бутона на Karl или Karl big ще остане да свети постоянно, което показва, че приложението е открило устройството.

stadler-form-app-adding-karl-karl-big

Вашия Karl или Karl big вече е добавен към приложението.

stadler-form-app-added-karl-karl-big

Karl или Karl big  вече е свързан и успешно добавен в приложението. Кликнете върху “Done” сега.

stadler-form-app-controllpanel-karl-karl-big

Готово! Вече можете да контролирате Karl или Karl big чрез приложението. 

Забележка за потребителите на приложението Tuya Smart Life – Smart Living

Ако сте използвали приложението „Smart Life – Smart Living“ от Tuya за вашите устройства Stadler Form, можете да продължите да го правите. Не е възможно обаче едно и също устройство да се съхранява и управлява и в двете приложения. Препоръчваме да преминете към приложението на Stadler Form, тъй като то ще бъде допълнително разработено, за да осигури още по-добро изживяване в бъдеще. Моля, имайте предвид, че когато преминавате към новото приложение на Stadler Form, ще трябва да създадете нов профил и да регистрирате отново вашите устройства Stadler Form.

Как да ви помогнем?

За повече информация, моля, свържете се с нас