Изпитване на Air Washer 3 in1 George и Robert

stadler form blog airwahsers vs airpurifiers 2in1 george robert

Какво можете да направите, ако имате неприятни миризми в дома си? Или прашец и прах, летящи във въздуха? Добре, вземете си пречиствател на въздуха. Ако въздухът също е твърде сух, има устройство 3 в 1, което не само ще пречисти замърсения въздух, но и ще го овлажни и ароматизира: Air Washer. В тази публикация обясняваме как нашите два уреда се представиха при тестове, проведени от независими институти.

Перфектната комбинация от овлажнител и пречиствател на въздуха

Уредите 3 в 1 са комбинация от 3 устройства – те са едновременно пречистватели, овлажнители на въздуха и арома дифузер. От една страна, те премахват замърсителите от въздуха. Замърсеният въздух се засмуква и преминава през дискове (наричани още дисков пакет), които се въртят потопени във вода. В този процес вредните частици и газове се измиват във водата. От друга страна, въздушните дискове повишават влажността на закрито. Докато мръсотията се измива от дисковете, дисковете абсорбират прясна вода. След това пречистеният въздух, обогатен с влага, се изпуска обратно в помещението. Едновременно с това, пречистения и овлажнен въздуха преминава през специален контейнер, напоен с етерично масло, и се ароматизира.

За идеален вътрешен климат, относителната влажност трябва да има стойност между 40% и 60%. Ако влажността е под 40%, климата е твърде сух и въздухът трябва да се овлажнява. Може да използвате хигрометър , за да разберете дали какъв е климата в помещението. Ако относителната влажност не е оптимална, ще разберете по недоволната физиономия на нашия хигрометър Selina. Но ако вътрешният климат е идеален, тя ще ви дари с усмивка!

Уредът 3 в 1 е много добро решение за помещение, където въздухът е мръсен и доста сух. Защо? Тъй като овлажненият, чист въздух може да помогне за предотвратяване на заболявания, да облекчи симптомите, свързани с алергия, и да подобри общото благосъстояние. Уреда филтрира както частици и полени, така и неприятни миризми от въздуха – идеално за всеки, който иска да диша свеж, здравословен въздух на закрито. Като подобряват качеството на въздуха, тези уреди осигуряват по-добро самочуствие и жизненост.

Имаме удоволствието да ви представим нашите два уреда 3 в 1 и резултатите от техните тестове с повече подробности по-долу.

stadler form visual bright george air washer

Air washer George

Air Washer George овлажнява и пречиства въздуха в същото време, за да поддържа здравословен вътрешен климат с чист въздух и относителна влажност между 40 и 60%. Това устройство 3 в 1 е идеално за овлажняване на въздуха в помещения до 60 м2. George овлажнява въздуха, използвайки своята система, базирана на естествения принцип на изпарение, който прекарва сухия въздух през дискове, въртящи се във вода. В процеса въздухът абсорбира и се обогатява с влага и след това се връща обратно в помещението. Така George овлажнява въздуха до оптимално ниво. При процеса на изпаряване е невъзможно да настъпи преовлажняване. И в допълнение, ако добавите 2-3 капки етерично масло в специалния контейнер, може да използвате и функцията му за ароматизиране .

Air Washer George е идеален за осигуряване на чист въздух в помещения до 49 м2. Той също така пречиства въздуха в същото време с помощта на дискове, които се въртят във вода. Замърсеният вътрешен въздух се засмуква и преминава през дискове, които се въртят във вода. Мръсотията от въздуха полепва по дисковете и се отмива във водата. По този начин дори най-малките частици могат да бъдат филтрирани от въздуха, което може да донесе огромно облекчение особено на страдащите от алергия. George филтрира повече от 66% от всички частици и полени от въздуха за 30 минути*. George премахва много малки частици от въздуха: тестове, проведени и сертифицирани от независим институт за изпитване в Германия, установиха, че George премахва частици от 0.3 до 15 микрометра. За сравнение: човешкият косъм има средна дебелина от 0.08 мм, а микрометърът е равен на 0.001 мм, което означава, че един косъм е 267 пъти по-дебел от частица от 0.3 микрометра.

Той също така може да премахне миризмите бързо и ефикасно. Според резултатите от теста на независима лаборатория в Япония, Джордж филтрира миризмата на цигарен дим от въздуха за 60 минути**.

*George премахва 66,7% от частиците от 0.3 до 15 микрометра от въздуха в рамките на 30 минути, в помещения до 49.2 м2/123 м3, както е сертифицирано от SLG Prüf und Zertifizierungs GmbH, Германия в съответствие със стандарт DIN 44973-100:2002 -01; A2.

**Според доклад, изготвен от независима лаборатория в Япония, George премахва миризмата на цигарен дим от въздуха за 60 минути (оцетната киселина намалена със 100%, амоний намален с 85% и ацеталдехид намален с 40%).

Air Washer George е от полза за всички – той осигурява чист въздух и идеална влажност, за да можете да дишате дълбоко.

Гледайте видео за характеристиките на George.

Air Washer George 3 in 1 - пречиства, овлажнява и ароматизира въдуха

Air washer Robert

stadler-form-blog-6-reasons-for-airwasher-robert-black-living-room

Air Washer Robert също може да създаде перфектния вътрешен климат. Това устройство 3 в 1 засмуква сухия, замърсен въздух и го превръща в пречистен и овлажнен въздух. Robert създава оптимално ниво на влажност в помещения до 80 м2. Подобно на George, той използва набор от дискове, които се въртят във вода, за да овлажняват и пречистват въздуха в помещенията. Водата действа като филтър за отстраняване на частици и полени от въздуха в помещенията. Независим тестов институт в Германия подложи на изпитание работата на Robert като пречиствател и резултатите говорят сами за себе си. В теста Robert намали нивото на замърсяване, причинено от частици, с 50% в рамките на 30 минути*. С други думи, въздухочистителят Robert ефективно филтрира до 50% от всички частици и полени – от прах и полени до люспи от кожа и бактерии – от въздуха в помещения до 29 м2 за 30 минути.

И Robert може също да превърне въздуха, който мирише неприятно, във въздух с неутрална миризма. Независима японска лаборатория подложи на изпитание уреда за измиване на въздух Robert и удостовери способността му да премахва миризми от въздуха. Например, Air Washer Robert може да намали миризмата на цигарен дим с повече от 94% в рамките на 30 минути**.

*Robert е в състояние да намали нивото на замърсяване с 50%/Ct = 50% в рамките на 30 минути в тестова камера с размери 22 м3. Това осигурява най-малко 10% след 30 минути в помещение с обем до 72 м3. Тестът е извършен от SLG Prüf und Zertifizierungs GmbH, Германия в съответствие със стандарт DIN 44973-100:2002-01, A2.

**Според доклад, изготвен от независима лаборатория в Япония, Robert премахва миризмата на цигарен дим от въздуха за 30 минути (оцетната киселина намалена с повече от 94%, ацеталдехидът намален с 44% и амониевият дим намален с 91%) .

Вижте видео за характеристиките на Air Washer Robert.

Поддръжка на Air Washer Robert Stadler From

Хигиенични пречистватели и овлажнители

Уреда 3 в 1 е изключително полезен у дома или в офиса, ако въздухът е сух и замърсен. Оптимално овлажняване може да се постигне, ако уреда е включен постоянно. За да могат George and Robert да продължат да ви доставят удоволствие и да поддържат въздуха чист, оптималната хигиена е жизненоважна. Вижте това видео, за да разберете кой е най-добрият начин да се грижите за George, и това видео, за да видите как Robert може да ви служи продължитело и безпроблемно.

Ако имате въпроси, свързани с вътрешния климат в помещението, моля, свържете се с нас.


-10%
Original price was: 24.90 лв..Current price is: 22.41 лв..
 • Durgol® Swiss Original
 • Обем 500 мл
 • Био разградим
 • Без мирис
 • За Oskar, Karl, Eva, George, Robert
 • Silver technology
 • Полезен живот 12 мес.
 • Поддържа оптимална хигиена
 • Площ<60 м²
 • Овлажняване 400 мл/ч
 • Шум 27~48 dB(A)
 • Тип Air Washer
Бял
Черен
1049.00 лв.
 • Площ<80 м²
 • Овлажняване 550 мл/ч
 • Шум 27~56 dB(A)
 • Тип Air Washer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.