Идеи за модерни подаръци за Коледа 2023

Stadler Form идеи за подаръци

5 идеи за коледни подаръци

Предколедният сезон скоро ще настъпи и с него започва търсенето на идеалния подарък. С ароматните дифузори от Stadler Form вие не просто подарявате на любимите си хора дизайнерски предмет, а релакс и време за тях самите – все пак най-ценният от всички подаръци. Благодарение на тяхната иновативна технология, Sophie и Sophie Little, Ben, Lucy, Zoe, Sam и Sam little създават уникална светлинна, топлина и уют и така ви доставят радост и спокойствие в дома.

Никой не иска да получи ненужни и безполезни подаръци, които да се чуди какво да ги прави! Ако търсите оригинален, красив и полезен поарък, с който да зарадвате близките си тази година, разгледайте нашите предложения. Тази година Stadler Form предлага широка гама от уреди за дома с изключителен дизайн, качество, интуитивни за използване и – не на последно място – енергийно ефективни. Арома дифузори, овлажнители и отоплителни уреди, които ще осигурят радост в дома.

Идея #1: Sophie и Sophie little, комбинация от арома дифузьор и лапма

Sophie и Sophie little вдъхновяват с дизайн, многофункционалност, красота и удобство. Комбинацията от аромат дифузьор и фенер може да се използва и на открито. С нежната кехлибарена светлина Sophie и Sophie little създават ефирна атмосфера, а дръжката от естествен бамбук е удобна и красива.

Sophie и Sophie little са налични на stadlerform.bg и в избрани специализирани магазини, както и в техните онлайн магазини.

Арома дифузьор Sophie от Stadler Form, цена 199.00 лв с ДДС
Арома дифузьор Sophie little от Stadler Form, цена 159.00 лв с ДДС

Идея #2: Ben, овлажнител, арома дифузер и светлинен ефект на горяща камина

Мултифункционалният Ben създава уютна атмосфера, овлажнява въздуха и излъчва приятен аромат. Дори и данямате камина, благодарение на Ben можете да се насладите на уютно усещане край огнището. Ben излъчва светлината с кехлибарени оттенъци и игриви пламъци без огън и сажди. Интензитетът може да се регулира от лек пламък до завладяващ открит огън. Благодарение на удобния си размер, Ben може да бъде поставен навсякъде в къщата.

Овлажнителят Ben, в бяло или черно, е наличен на stadlerform.bg и в избрани специализирани магазини, както и в техните онлайн магазини.

Овлажнител Ben от Stadler Form, цена 269.00 лв с ДДС

Идея #3: Lucy, арома дифузер и светлинен ефект на горяща свещ

За любителите на свещи моментите на релаксация: Lucy създава атмосфера на романтична вечеря на свещи. Семплият дизайн пасва идеално като декорация на коледната маса. Lucy потапя стаята в мека светлина и нежен аромат, освободен като фина мъгла чрез ултразвукова технология. Независимо дали искате атмосферата да бъде стимулираща, релаксираща или дори превантивна срещу настинки, предлага се гама от етерични масла, за да създадете перфектното настроение.
Lucy създава измамно реалистична светлина от свещи и часове на уютни, приятни аромати. Освен това е практично: удобният арома дифузьор е с батерия и може да се постави навсякъде – точно като истинските свещи.

Арома дифузера Lucy, в бяло или черно, е наличен на stadlerform.bg и в избрани специализирани магазини, както и в техните онлайн магазини.

Lucy от Stadler Form, цена 95.90 лв с ДДС

Идея #4: Елегантната и блестяща Zoe

За любителите на аромата и красотата: Zoe превръща всяка стая в уелнес оазис. Елегантната бронзова чаша с вид на метал излъчва изключително фина мъгла, създавайки атмосфера Amber Light™. Този удобен и стилен ароматен дифузьор може да се използва навсякъде: Zoe спечели наградата Red Dot Design Award 2021. Заедно с ароматно масло по ваш избор, Zoe създава празнична атмосфера за миг. С ароматното масло Recharge Zoe е перфектният спътник за всеки, който иска да превърне стаята или работното си пространство в личен оазис на уелнес. Подарете мигове на релакс със Zoe.

Арома дифузера Zoe, в бяло или черно, е наличен на stadlerform.bg и в избрани специализирани магазини, както и в техните онлайн магазини.

Zoe от Stadler Form, цена 119.90 лв с ДДС

Идея #5: Новите мощни и елегантни вентилаторни печки Sam и Sam little

Подарете уют и топлина.

Тази есен Stadler Form представи два елегантни и ефективни продукта: Sam и Sam little. По-големият Sam притежава Wi-Fi свързаност и с цифров термостат, а по-малкият Sam Little впечатлява с комапктните си размери. И двата модела по традиция са оборудвани с керамични нагреватели и имат защита, която ги изключва при накланяне. Насладете се на топлия въздух през студените дни, с минимален разход на енергия, без да се притеснявате за големи сметки.

Sam и Sam little са налични на stadlerform.bg и в избрани специализирани магазини, както и в техните онлайн магазини.

Вентилаторен отоплител Sam от Stadler Form, цена 279.00 лв с ДДС
Вентилаторен отоплител Sam little от Stadler Form, цена 179.00 лв с ДДС

New
(1) 279.00 лв.
 • Площ<30 м²/75 м³
 • WiFi контрол
 • Мощност 700~2000 W
 • Шум<52 dB(A)
 • Тип Керамика
New
 • Спестявате 15.90 лв
 • Шум < 26 dB(A)
 • Батерия < 7 ч
 • USB захранване
 • Тип Ultrasonic
-20%
Бял
Черен
(2) Original price was: 95.90 лв..Current price is: 76.72 лв..
 • Площ < 50 м²
 • Шум < 26 dB(A)
 • Батерия < 7 ч
 • Тип Ultrasonic
-20%
Бял
Черен
(1) Original price was: 269.00 лв..Current price is: 215.20 лв..
 • Площ<25 м²
 • Овлажняване 160 мл/ч
 • Шум 27~30 dB(A)
 • Тип Ultrasonic

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.