6 причини да си закупите Air Washer 3 in 1

stadler-form-blog-6-reasons-for-airwasher-robert-black-living-room

Причина 1: Защитете здравето

stadler form blog 6 reasons for airwasher dust and dirt

Околният въздух съдържа частици в допълнение към прах, вируси, косми и други замърсители. Малките частици могат да бъдат вредни за здравето. Те могат да раздразнят дихателните пътища и дори да причинят белодробни заболявания. Ако въздухът в помещението се измива активно с въздушен измивач, това може да сведе до минимум риска от заболявания.

Причина 2: Чист въздух, по-малко проблеми

stadler form blog 6 reasons for airwasher homeoffice itchy eyes

Лошото качество на въздуха ни прави уморени и апатични. Особено страдащите от алергии изпитват проблеми, ако тялото е стресирано от алергени във въздуха и у дома. Чрез почистване на въздуха уредът за измиване на въздух може да помогне за облекчаване на симптомите и намаляване на алергичните реакции. По този начин всички в домакинството могат да се чувстват добре – или поне да страдат малко по-малко.

Причина 3: Помага за сияйна кожа

stadler form blog 6 reasons for airwasher good skin

Знаете ли, че относителната влажност влияе на кожата ви? Ако въздухът е прекалено сух, тогава кожата също става суха и опъната. Въздушният измивач създава идеалната влажност и следователно овлажнява кожата ви, така че кожата ви да остане здрава и сияйна.

Причина 4: Дишайте дълбоко благодарение на по-доброто качество на въздуха

stadler form blog 6 reasons for airwasher relax

Бактериите и цветният прашец остават във въздуха за по-дълго, ако въздухът в помещението е твърде сух. Те се носят в стаята и вие вдишвате много повече от тях. Ако влажността е идеална, водните капчици във въздуха се свързват с прашеца и го карат да се утаи на земята по-бързо. Air Washer 3 в 1 овлажнява и пречиства, така че с него можете да дишате два пъти по-дълбоко.

Причина 5: Перфектна влажност за повишена енергия

stadler form blog 6 reasons for airwasher girl playing

Лошото качество на околния въздух има отрицателен ефект върху благосъстоянието и тялото. Има различни фактори, които допринасят за добрия климат в помещението. Влажността е една от най-важните, заедно с температурата и чистотата на въздуха. Уредите Air Washer 3 в 1 подобряват качеството на въздуха, което има положително въздействие върху здравето и повишава жизнеността.

Причина 6: Лошите миризми изчезват

Как да се справим с неприятните миризми Блог?

Уреда Air Washer 3 в 1 премахва и лошите миризми от въздуха, като буквално го изпира (измива) иви помага да премахнете упоритите миризми.

Благодарение на своята функция 3 в 1, Уреда Air Washer подобрява климата в помещението. Това от своя страна поддържа доброто здраве, намалява рисковете, повишава благосъстоянието и следователно насърчава регенерацията и жизнеността. Смятаме, че това е достатъчно добра причина да изберете уред Air Washer 3 в 1 , дори и да не страдате от алергия.

stadler-from-george-kids-roms

Stadler Form предлага два мощни уреда 3 в 1 : Air Washer George и Air Washer Robert. Освен че имат различен дизайн, те се различават и по производителност и цена.

Моля, свържете се с нас, ако се интересувате от Air Washer 3 в 1 Stadler Form, но не сте сигурни кой е правилният уред за вас. Нашият екип за обслужване на клиенти ще ви предостави безплатни, персонални съвети и ще се радва да отговори на всичките ви въпроси.


-10%
Original price was: 24.90 лв..Current price is: 22.41 лв..
 • Durgol® Swiss Original
 • Обем 500 мл
 • Био разградим
 • Без мирис
-12%
Original price was: 35.90 лв..Current price is: 31.59 лв..
 • За Eva, Eva Little, George, Robert
 • Защита от "бял прах"
 • Омекотява водата
 • Полезен живот до 3 мес.
 • Площ<60 м²
 • Овлажняване 400 мл/ч
 • Шум 27~48 dB(A)
 • Тип Air Washer
Бял
Черен
1049.00 лв.
 • Площ<80 м²
 • Овлажняване 550 мл/ч
 • Шум 27~56 dB(A)
 • Тип Air Washer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.