Красиви идеи за коледна дeкорация

Идеи за коледна декорация с арома дифузер Nora

Зимата дойде и е време да внесете топлина и уют в дома си. Тази година бихме искали да ви представим една иновативна алтернатива на конвенционалните свещи като зимна декорация. Sophie, Sophie little, Nora и Lucy са не само арома дифузори с ефект на пламък, но и алтернатива на обикновените свещи, но сажди и остатъци от восък на покривката. Тези красиви и ефектни арома дифузери създават прекрасна и топла атмосфера, и едновременнто с това, ароматизират безопасно и комфортно.

Зимна романтика: арома дифузори с ефект на пламък като централен елемент за декорация на масата

Stadler form aroma-diffuser lucy

Благодарение на техния размер и форма, Nora и Lucy са идеални като алтернатива на свещ за декорация на празничната маса. Поставете ги в центъра на масата за хранене или върху поднос, за да създадете топла и приветлива атмосфера. И двата арома дифузера лесно се интегрират във вашите зимни декорации и създават визуален акцент благодарение на ефекта на горяща свещ. Като алтернатива на свещите от восък, те не съдържат сажди и са безопасни за използване. Ако използвате арома дифузорите като декорация на маса, по-добре е да избягвате използването на етерични масла и да пускате дифузорите само с вода. По този начин няма да нарушите изживяването си при хранене, но същевременно ще създадете вълшебна атмосфера. А след десерта винаги можете да добавите няколко капки ароматно масло за релаксиращ край на вечерта.

Прозорци с магическа светлина: ефектен пламък за очарователна зимна гледка

stadler form blog winter decoration nora sideboard

Превърнете перваза на прозореца си в зимна страна на чудесата, като използвате Sophie, Sophie little, Nora или Lucy във вашите декорации. Ефектите на мекия пламък създават уютна атмосфера със своята измамно истинска светлина, като същевременно очароват със своята елегантност. Комбинирайте ги с други зимни декорации и топъл аромат, за да създадете красиви акценти във вашия дом.

Sophie и Nora: Посрещнете гостите със стил

stadler form blog winter decoration lucy entrance

Създайте топло посрещане на гостите си, като поставите Sophie и Nora заедно с другите ви зимни декорации във входната зона. Поставете Sophie на пода или поставете Sophie little, Lucy или Nora върху скрин и ги комбинирайте със зимни декорации като снежинки и борови клонки. Този топъл и ароматен зимен поздрав моментално ще създаде празнична атмосфера.

Светеща магия в хола: дифузер със свещ за уютна зимна атмосфера

stadler form blog winter decoration sophie sophie little livingroom

Поставете Sophie или Nora в хола, за да създадете приветлива атмосфера с подходящо етерично масло. Трепкащите пламъци, създадени от кехлибарена светлина и водна мъгла, съчетани със зимни аромати, създават оазис на релаксация. Допълнете сцената с уютни одеяла и меки възглавници за най-доброто изживяване на уюта във всекидневната.

Зимни аромати за успокояваща атмосфера в спалнята

stadler form blog winter decoration sophie bedroom

Ако се спрете на зимна декорация и в спалнята, можете да ги комбинирате идеално със Sophie, Sophie little, Nora или Lucy. Изберете успокояващи аромати като лавандула или сандалово дърво, за да създадете релаксираща среда за спокоен нощен сън. Тази зимна декорация в спалнята е не само привлекателна визуално, но и спомага за спокоен нощен сън. И ако заспите на измамно истинската светлина на свещи, няма място за притеснение. Ако останат без вода, те се изключват автоматично.

Ароматно освежаване: зимен акцент в банята

stadler form blog winter decoration lucy bathroom

Превърнете банята в уютен оазис, като поставите Lucy или Nora там, заедно с други зимни декорации. Изберете освежаващи зимни аромати като евкалипт или мента, за да предложите на гостите си едновременно приятно обонятелно изживяване и визуален акцент. Тази малка, но ефектна зимна декорация в банята гарантирано ще направи положително впечатление. Моля, имайте предвид, че трябва да се поддържа разстояние от най-малко 70 см от водоизточниците.

Sophie и Nora може да се използват ефектно във вашите зимни декорации, като създават уютна атмосфера бързо и без особени усилия. И когато се използват като свещи с батерии, за разлика от конвенционалните свещи, те са дори напълно безопасни, без топлина, сажди и остатъци от восък. Разбира се, тук няма ограничения за вашата креативност.

Имате ли други идеи как можете да интегрирате Sophie, Sophie little, Lucy или Nora във вашата зимна украса? Пишете в Instagram или Facebook.

New
(2) 159.00 лв.
 • Батерия < 7 ч
 • Шум < 26 dB(A)
 • USB захранване
 • Тип Ultrasonic
-15%
New
(2) Original price was: 159.00 лв..Current price is: 135.15 лв..
 • Шум < 26 dB(A)
 • Батерия < 7 ч
 • USB захранване
 • Тип Ultrasonic
-15%
New
(3) Original price was: 199.00 лв..Current price is: 169.15 лв..
 • Шум < 26 dB(A)
 • Батерия < 11 ч
 • USB захранване
 • Тип Ultrasonic
Бял
Черен
(2) 95.90 лв.
 • Площ < 50 м²
 • Шум < 26 dB(A)
 • Батерия < 7 ч
 • Тип Ultrasonic

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.